Slogan
HomeShort RentalsSabahKota KinabaluReviews

D'Fatinz's Humaira Muslim Homestay

Posted by suhaime mohd noor on 19-Dec 2012
5 reviews
ANUAR HAKIM says:
10-Jan 2014

The house very comfortable. Easy access to main city.

suhaime mohd noor replies:

Thank U sir!!

13-Jan 2014
Avatar
normi says:
06-Jan 2014

Banyak perlu diperhatian untuk fasiliti homestay ini. Mohon pertingkatkan kebersihan serta baiki tandas yang rosak.

suhaime mohd noor replies:

assalam pn...sy ingin bertanya pada puan kenapa pn tidak sms atau call sy jika ada masalah seperti tandas tersumbat atau mengenai kebersihan homestay?saya ada beri puan telehpone no sy dan adik sy yg mengurus homestay.Insyallah klu pn memberitahu dgn kadar segera kami akan selesaikan masalah pn secepat mungkin.sy rasa masalah tandas tersumbat telah dapat diselesaikan semasa pn menginap di homestay kami.pihak homestay memohon maaf atas kesulitan dan permasalahan yg pn alami.Berkenaan dgn fasiliti pihak kami sudah sediakan yg sebaik mungkin lengkap setanding homestay yg berada di KK.klu pn bandingkan harga yg ditawarkan Rm170 semalam dgn penginapan di Hotel di KK agaknya bagaimana?Cuba puan bandingkan?atau cuba puan bandingkan dengan homestay2 yg berada di sekitarnya..dari segi keluasan dan fasiliti yg di tawarkan?Bukankah Homestay kami ini kami tawarkan Pakej Value For Money...lagi pun musim cuti sekolah mungkin ada sedikit permasalahan kebersihan tp bukannya kotor spt yg puan maksudkan..sy rasa puan elok hubungi saya semula supaya sy boleh jelaskan dgn secara lanjut.tq

13-Jan 2014
Avatar
norhayatie says:
20-Dec 2013

house very clean..but disappointed the swimming pool cannot use during my stay

suhaime mohd noor replies:

assalam pn.mohon maaf atas kesulitan pn.kebisaannya pihak maintanance memberi notis kpd saya jika terdapat sebarang kerja2 penyelenggaraan swimming pool.saya memohon maaf kpd pn sekeluarga dan berharap tidak akan berlaku lagi masalah yg sebegini berulang.terima kasih atas kunjungan pn sekeluarga.

03-Jan 2014
Avatar
Afiq bin Yaacob says:
25-Sep 2013

Homestay yg bgus..kelengkapan cukup cuma remote astro tiada/tidak dijumpai...:D

suhaime mohd noor replies:

Assalam tn..mohon maaf atas kehilangan remote astro.pihak kami telah menaik taraf astro menukar kpd astro beyond.insyallah kejadian pekara yg sama tidak akan berulang.terima kasih diatas kunjungan tn sekeluarga insyallah jika tn dtg berkunjung di Sabah bolehlah menginap lg di homestay kami.terima kasih kembali.

30-Sep 2013
Avatar
Mohd Rushdan Yasoa says:
16-Feb 2013

Salam & sejahtera,

My family really enjoy staying in this apartment. It still new, clean, comfortable, tranquil, and very close to swimming pool. Even, the swimming pool has been maintained satisfactorily. For me its value for your money.

suhaime mohd noor replies:

assalam tn rushdan..terima kasih atas kunjungan anda sekeluarga di harap kita akan berjumpa lagi.terima kasih

19-Feb 2013
Avatar